HOZIRGI KUNDA NASOS STANSIYALARNING O‘RNI - Sherboyev Zohid Xonqulovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Nаsоs stаnsiyalаrning klаssifikаsiya, sug’oriladigan yerlarda nasos stansiyalarning ahamiyati masalalari yoritilgan.