QADRIYATLAR ASOSIDA TALABALARNI MUSTAQIL HAYOTDA YASHASH YO’LLARINI O’RGATISH - Satimov Xabibulla To’lqinovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada qadriyatlar so‘rovnomasi yordamida aniqlangan ijtimoiy qadriyatlar bo‘yicha yigitlar va qizlar o‘rtasida farqlar mavjudligi o’rganildi.