TIJORAT BANKLARIDA DEPAZIT HIZMATLARI AMALAYOTINI TAKOMILLASHTIRISH - Alimov Sherzod Choriyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola tijorat banklarida depozit xizmatlarini takomillashtirish strategiyasini o’rganib chiqadi, bunda mijozlar ehtiyojini qondirish, operatsion samaradorlik va texnologik yutuqlarga e’tibor qaratiladi. Depozit xizmati sifatini oshiradigan innovatsion amaliyotlar, mijozlarga yo’naltirilgan yondashuvlar va raqamli echimlarga e’tibor qaratiladi. Topilmalar bank xizmatlari sohasidagi bilimlarga yordam beradi va banklarga raqobatdosh ustunliklarni saqlashga yordam beradigan amaliy o’zgarishlarni taklif qiladi.