TIJORAT BANKLARIDA DEPAZIT HIZMATLARI AMALAYOTINI TAKOMILLASHTIRISH XORIJ TAJRIBASI - Alimov Sherzod Choriyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola tijorat banklari tomonidan taqdim etiladigan depozit xizmatlari bo’yicha xalqaro ilg’or tajribalarni o’rganib, mijozlar tajribasi, samaradorligi va rentabelligini oshiradigan yangiliklarni ta’kidlaydi. Etakchi moliya institutlarining muvaffaqiyatli amaliy tadqiqotlarini o’rganib chiqib, depozit jarayonlarini optimallashtirishga yondashuvlarni aniqlaydi. Tadqiqot rivojlanayotgan bozorlarda tijorat banklarida depozit xizmatlarini yaxshilash uchun xorijiy tajribalarni qanday moslashtirish mumkinligini tushunishga yordam beradi.