BOSHLANG’ICH TA’LIM FANI O’QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISHDA 4 K MODELINING O’RNI - Eryigitova Maxfirat Mahmudjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada boshlang’ich sinf o’qituvchilarining kasbiy kompetensiyalarini shakllantirishda 4K modelining o’rni va xalqaro modeli bo’yicha kristizim ko’nikmasini shakllantirish masalasi tahlil qilingan.