SINDITSIYALI KREDITLASH AMALIYOTINI TAKOMILLASHTIRISH YO’LLARI - Kasimova Shoira Muratovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqola sinditsiyali kreditlash amaliyotini takomillashtirish yo‘llarini o‘rganadi. Sinditsiyali kreditlashning afzalliklari, mavjud muammolar va takomillashtirish yo‘nalishlari ko‘rib chiqilib, raqamli texnologiyalarni joriy etish, regulyativ talablarni yengillashtirish hamda risklarni baholash tizimini rivojlantirish usullari taklif etiladi.