JISMONIY TARBIYA O‘QITUVCHISI FAOLIYATINING PSIXOLOGIK XARAKTERISTIKASI. - Toshpo’latov Murodjon Mamasodiq o’g’li; Saydullayev Go’libjon Yigitali o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jismoniy tarbiya o’qituvchisining psixologik holati, xususiyati va faoliyat jarayonidan yuzaga keladigan muammolardan chiqish keltirilgan.