KORPORATIV BIZNES TARMOQLARINI MOLIYALASHTIRISHDA TIJORAT BANKLARI FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI - Usmanov Sanjar; Beknazarova Nilufar (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada respublikamiz tijorat banklari tomonidan korporotiv biznes tarmoqlarini moliyalashtirish va loyihalarni takomillashtirishning nazariy va amaliy jihatlari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, mamlakatimizda so‘nggi yillarda ba’zi tijorat banklari faoliyatining amaldagi holati tahlil qiligan.