PSIXOLOGIYADA O’ZINI O’ZI NAZORAT QILISH TUSHUNCHASI: ILMIY QARASHLAR TAHLILI - Isomiddinova Durdona (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zini o’zi boshqarishning nazariy asoslari, Bu mexanizmning ikki asosiy modeli – lokus va o’ziga ishonch modellari haqida olimlarning fikrlari, ularning amaliyotdagi ahamiyati va xususiyatlari haqidagi ma’lumotlar tahlil etiladi.