ZAVQIY ASARLARINING TIL XUSUSIYATLARI - Keldiboyeva Gulzodabonu Avazbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Qo‘qon adabiy muhiti vakili Ubaydulloh Solih o‘g‘li Zavqiyning ijodiy faoliyatining o’rganilishi va asarlarining uslubi hamda leksik va grammatik xususiyatlari haqida qisqacha maʼlumotlar berilgan.