YANGI O’ZBEKISTON TARAQQIYOT STRATEGIYASIDA INSON QADRINING ULUG’LANISHI - Boymirzayeva Xurshida Sobirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Yangi O’zbekiston Taraqqiyot strategiyasida birinchi o’ringa shaxs, inson qadri yuqori o’ringa qo’yilib, “inson – jamiyat – davlat” degan yangi tamoyil asosida davlat va jamiyat boshqaruvini tashkil etadi. Bir so’z bilan aytganda, amaliy natija, inson manfaati, uning qadr-qimmati bosh maqsadga aylangan.