O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI BILAN QOZOG’IZTON RESPUBLIKALARINING IQTISODIY HAMKORLIGI TARIXI - Jumayev Salim (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Bu maqolada ikki mamlakat orasida iqtisodiy hamkorlikning rivojlanishi va ozgarish xususiyatlari, hamkorlikning asosiy yonalishlari ortasidagi investitsiyalar korsatib otilgan.