ORTIRILGAN IMMUNTANQILIK VIRUSI EPIDEMIOLOGIYASINI GUYOHVONDLAR ORASIDA - Azamov Bobur Umid o’g’li; Yermanov Rustam Temirovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola Ortirilgan Immuntanqilik Virusi (OIV) ning guyohvondlar orasidagi epidemiologiyasini o’rganadi. Virusning tarqalishiga ta’sir qiluvchi omillar, diagnostika va monitoring usullari tahlil qilinadi. OIV ning oldini olish va unga qarshi kurashishda samarali yondashuvlar ko’rsatiladi.