UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABI MATEMATIKA KURSIDA HOSILA TUSHUNCHASI - M.K. Mamadjanova; Xusanova M.B; Kamolova S.Z (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hosila tushunchasini umumiy o’rta ta’lim maktablarida funksiyaga orttirma berish orqali topish yo’li o’quvchilarga oson tushuntirish mumkinligi keltirilgan.