“NAVRO‘Z” NASOS STANSIYASIDAGI NASOS AGREGATLARINING HISOBIY SUV SARFI VA NASOSLAR SONINI ANIQLASH - Vafoyeva Aziza Toshtemir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Navro‘z” nasos stansiyasining ishchi holati, mashinalar zalidagi nasos agregatlari, dvigatellarni tanlash ishlari, nasos stansiyasining geometrik va dastlabki to’liq ko‘tarish balandligini aniqlash, nasosga qo’yiladigan talablar haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.