PSIXOLINGVISTIKADA O‘ZLIK HISSI - Parpiyeva Diloro Murodjon qizi; Kabulova U.S (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada psixolingvistikada o‘zlik hissi va uning til orqali shakllanishi o‘rganiladi. O‘zlik hissi insonning til bilan o‘zini idrok etishi jarayonida muhim rol o‘ynaydi. O‘zbek adabiyotida o‘zlik hissining aks etishi ham tahlil qilinib, til va shaxsiy identifikatsiya o‘rtasidagi bog‘liqlik haqida fikrlar yuritiladi.