QISHLOQ XO’JALIGIDA MEHNAT GIGIYENASI - Bafoyev Azizbek Husen o`g`li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqola qishloq xo’jaligi ishchilarining sog’lig’iga ta’sir etuvchi omillar, xususan, chang, karbon monoksid va shovqin darajasi haqida ma’lumot beradi. Maqolada traktor haydovchilari, sug’oruvchilar va boshqa qishloq xo’jaligi ishchilarining ish sharoitlari va ularning sog’lig’iga ta’siri haqida batafsil ma’lumot berilgan. O’zbek tilida: