KUNDALIK ISHLAR LUG‘ATI (VOCABULARY OF DAILY ROUTINES) - Kenjayeva Shoxista Mamadali qizi; Abdimurodov Doston Dilmurod o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kundalik hayot tartibi va uning inson salomatligi,  produktivligi hamda umumiy hayot sifatiga bo‘lgan ta’siri atroflicha yoritilgan. Kunni samarali  boshlashda  ertalabki  odatlarning  ahamiyati,  vaqtni  rejalashtirish  va  uning stressni  kamaytirishdagi  roli  haqida  ma'lumot  beriladi.  Jismoniy  faollik  va  sog‘lom uyquning hayot sifatini yaxshilashdagi o‘rni va ularga alohida e'tibor qaratish tavsiya etiladi.  Shuningdek,  maqolada  texnologiyadan  oqilona  foydalanish,  kechqurun  dam olish,  oilaviy  vaqt  va  shaxsiy  rivojlanishga  bag‘ishlangan  odatlar  haqida  foydali maslahatlar keltirilgan.