MILLIY MENTALITET VA OTA-ONA TUSHUNCHASI. - Jabborov Sardor Saydulla o‘g‘li; Abdimurodov Doston Dilmurod o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Milliy  mentalitet  tushunchasi  va  uning  ahamiyati:  Milliy mentalitetni  tushunish  uchun  uning  paydo  bo‘lishi,  tarixiy  omillar  va  o‘zbek  xalqi uchun o‘ziga xos xususiyatlari haqida batafsil fikr yuritiladi. O‘zbek mentalitetining o‘ziga  xos  belgilari,  ularni  boshqa  xalqlardan  farqlantiradigan  omillar  haqida  fikr yuritish mumkin.