USMON AZIM LIRIKASIDA AYOL OBRAZINING BADIIY TALQINI ARTISTIC INTERPRETATION OF THE IMAGINE OF A WOMAN IN THE POETRY OF USMAN AZIM - Mavlonova Zarnigorxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  shoir  Usmon  Azim  ijodida  uchraydigan  ayol obrazining badiiyligi, ayollarga xos kechinmalar oqimi, ayol obrazining psixikasini yoritib berishda qo‘llanilgan detallar haqida so‘z boradi.