SHOVOT KANALI HOZIRGI HOLATINING TAHLILI - Mamarasulov Sobir Raxmonqul o‘g‘li; Zarifboyev Xudoybergan Usmon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Xorazm  viloyatida  joylashgan  Shovot kanalining suv o’tkazish qobiliyati, joylashgan o’rni, kanalning to’yinadigan manbasi haqida ma’lumotlar keltirilgan.