INDIVIDUAL YONDASHUVI ASOSIDA TALABALARDA LOYIHALASH- KONSTRUKSIYALASH KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK VA DIDAKTIK SHART-SHAROITLARI - Qodirov Najmiddin Elmirza o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anatatsiya:  O‘qitish  tamoyillari  ta’lim  tizimi  oldidagi  buyurtmalariga  mos kelishi, shuningdek, jamiyatda sodir bо‘layotgan ijtimoiy, iqtisodiy, siyosiy, huquqiy, ma’naviy - ma’rifiy о‘zgarishlarni о‘zida aks ettirib yangilanib, о‘zgarib, rivojlanib, о‘zgacha ahamiyat kasb etadigan jarayondir.