KANALLARDA JOYLASHGAN GIDROTEXNIKA INSHOOTLARI EKSPLUATATSIYASI. - Shahobova Nazokat Ilhomovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda gidrotexnika inshootlarini ishonchli va samarali ekspluatatsiya qilish usullarini ishlab chiqishga yo‘naltirilgan maqsadli ilmiy tadqiqot ishlari olib borishga alohida e’tibor qaratilmoqda. Bu borada, gidrotexnika inshootlari ekspluatatsiya  qilish natijasida foydali hajmining o‘zgarishini hisobga olgan holda gidrotexnika  inshootlari  hajmini  baholash  usullarini  takomillashtirish  va  tavsiyalar ishlab chiqish muhim vazifalar e’tib belgilangan.