ФАСЦИОЛЁЗ ВА ПАРАМФИСТОМАТОЗНИ УРГАНИЛИШИ (адабиётлар таҳлили) - Даминов А.С.; Кулмирзаева М.И. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ушбу мақолада республикамиз яқин ва узоқ хорижий олимларнинг асосий трематодозлар фасциолёз ва парамфистоматознинг эпизоотологик ҳолати, мавсумий динамикаси, тур таркиби, ҳайвонларнинг ёшга боґлиқ ҳолда инвазия экстенсивлиги ва интенсивлиги ҳақидаги адабиёт маьлумотлари таҳлили келтирилган.