KAN ALGORITMINI GRAFLARDA QO’LLANILISHI - Farmonov Sherzodbek Raxmonjonovich; Tojialiyev Muhammadali Botirali o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola yo'naltirilgan grafda eng qisqa yo'lni topish uchun Kan  algoritmini  qanday  qo'llashni  ko'rsatadi.  Kan  algoritmi,  odatda,  topologik saralashda  ishlatiladi,  lekin  bu  maqolada  uni  eng  qisqa  yo'lni  hisoblash  maqsadida qo'llash  yondoshuvi  ta'riflanadi. Maqolada  C#  dasturlash  tilida  yozilgan  kod  orqali ushbu  algoritmning  ishlash  printsipi  tushuntirilgan  va  misollar  bilan  ko'rsatilgan. Ushbu yondoshuvni Kan algoritmi yordamida eng qisqa yo'lni topish uchun ishlatish, masalaning yechimini yanada samarali va tushunarli qiladi.