O’ZBEKISTONDA SCORING TIZMINI RIVOJLANTIRISHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Aliyev Shahobiddin Shuxratbek o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, hozirgi kunda mamlakatimizda skoring tizmini rivojlantirish bo’yicha olib borilayotgan ishlar va yangi metodlar haqida tushunchalar beriladi. Shu bilan birga bank tizmida skoring tizmining qay darajada ishlayotgani taxlil etilgan.