RAQOBATNI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Umurzoqxon Daminov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  raqobatni  rivojlantirishning  asosiy tendensiyalari va ular haqida boshqa maqolalarda keltirilgan ayrim fikrlar muhokama va tahlil qilinadi. Raqobatni rivojlantirishning zamonaviy tendensiyalarini amaliyotga joriy etishda davlatning o’rni ko’rib chiqiladi, xulosa va takliflar beriladi.