INVESTITSION LOYIHALARNI MOLIYASHTIRISH TIZIMIDA VENCHUR KAPITALI - Asadbek Tog’aymurodov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Hozirgi  globallashuv  jarayonida iqtisodiy  tarmoq va sohalarda yuqori raqobatbardoshlik salohiyatini ushlab turish mhim o’rin tutadi. Bunda bizga albatta  zamonaviy  innovatsiyalardan  foydalanish  as  qotadi.  Lekin  innovatsiyon loyihalarni  moliyalashtirishda  doimiy  muammolarga  duch  kelinadi.  Ushbu muammoning  yechimlaridan  biri  sifatida  venchur  kapitalini  ko’rishimiz  mumkin. Ushbu  maqolada  innovatsion  loyihalarni  moliyalashtirishda  venchur  kapitali  va fondlarini o’rni atroflicha o’rganilib, fikr va xulosalar berilgan.