XAYOL VA UNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Normamatova Shahnoza Fazliddin qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu  maqolada  xayolning  psixologik  jihatlari,  uning  shaxsiy  rivojlanish  va ijodkorlikdagi roli tahlil qilinadi. Xayol insonning ichki olamini ifodalaydi va uning tafakkurida  muhim  o'rin  tutadi.  Maqolada  xayolning  rivojlanishi,  tasavvur  va ijodkorlik  o'rtasidagi  o'zaro  bog'liqlik,  shuningdek,  xayolning  emotsional  holat  va psixologik farovonlikdagi ahamiyati muhokama etiladi.