ODIL VA MUSTAQIL SUD YANGI OʻZBEKISTON POYDEVORI - Amonova Goʻzal Ruziboy qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annostatsiya      Maqolada Oʻzbekistonda sud-huquq tizimining rivojlanishi, sudlarning odilligi va  mustaqilligini  taʼminlash  masalalari  yoritilgan.  Fuqarolarning  huquq  va erkinliklarini himoya qilishda sud tizimining roli koʻrib chiqilgan.