ONG TARAQQIYOTI VA ONGSIZLIK - Ergasheva Dildora; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada psixologiya va pedagogikada ilk ong tushunchasini keng tadqiq qilgan holda,  bu  tushuncha  bilim,  ko’nikmaga  ega  bo’lish  olrqali  ijodiy  fikrlash  doirasini kengaytirish,  ilmiy  bilishni  rivojlantirish  va  kerakli  xulosalar  chiqarish  haqida soʻz yuritilgan