ZAMONAVIY DUNYODA FALSAFANING AHAMIYATI VA O’RNI - Ergasheva Dildora (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya  Maqolada zamonaviy falsafaning, xususan unda faylasufning roli, insonlar, guruhlar,  madaniyatlar  va  butun  mamlakatlar  о‘rtasidagi  muloqot  borasida  so‘z yuritilgan va tahliliy fikrlar berilgan.