XALQARO ARBITRAJ SUDLARINING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Majidov Shoxrux Abdumalikovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu  tezisda  xalqaro  arbitraj  sudlarining  tashkil  topish  tarixi,  vazifalari  va afzalliklari to‘g‘risida so‘z yuritilib, uning rivojlanish tendensiyalari yoritilib berilgan. Shunigdek, mazkur tezisda ayrim xаlqаrо аrbitrаj institutlаrining ro‘yhati keltirilgan.