BANDLIKNI TA’MINLASHNING KONSEPTUAL ASOSLARI - Shahboz Yaxshilikov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Bandlik  iqtisodiyotda  takror  ishlab  chiqarish  uchun  muhim hisoblanadi. Bandlik bir vaqtning o’zida ishlab chiqarish hamda iste’mol darajasini oshirishga  xizmat  qiladi.  Ishsizlik  esa  iqtisodiyotda  inqirozning  boshlanishiga  olib keladi. Mavzuning dolzarbligi ishsizlikni jilovlab, bandlikni ta’minlashga qaratilgan.