GEGELNING FALSAFIY QARASHLARI - Xursandova Marjona Zoir qizi; Mamatova Roziya; Qurbonov Nortoji Abbos o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqola Gegelning falsafiy qarashlariga, xususan uning dialektikasi va mutlaq ruh tushunchalariga bag‘ishlangan. Gegel o‘zining falsafasi orqali tarix va ong rivojlanishidagi dialektik jarayonlarni ochib bergan.