INSON PSIXIKASINING RIVOJLANISHI: ERTA BOLALIK VA O'SMIRLIK DAVRI - Usmonova Farangiz Shuhrat qizi; Xudarova Umrbek Ixtiyor o’g’li; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotsiya Maqolada inson psixikasining rivojlanish jarayonlari, ayniqsa, erka bolalik va o'smirlik  davrlaridagi  o'zgarishlar  tahlil  qilinadi.  Ushbu  yosh  davrlarda  kognitiv, emotsional  va  ijtimoiy  o'zgarishlar  yuz  beradi.  Piaget  va  Eriksonning  psixologik nazariyalari asosida bolalar va o'smirlar rivojlanishidagi muhim omillar tahlil etiladi.