XIVA XONLIGINING XX ASRNING BIRINCHI CHORAGIDAGI RIVOJLANISHI - Boyto’rayev Sirojidin Usmon o’g’li; Qurbonov Nortoji Abbos o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Xiva  xonligining  amalda bo‘lgan  ish  yuritish tizimi va arxiv ishi holati boshqaruv hujjatchiligi jarayonlariga bevosita ta’sir etuvchi XIX – ХХ аsr boshlarida Xiva xonlida ish yuritish va arxiv ishi tizimi tadqiq etiladi.