SURXONDARYODA ARXEOLOGIK TURIZMNI RIVOJLANTIRISHI - Boyto’rayev Sirojidin Usmon o’g’li; G’afurov Behruzbek Maruf o’g’li; Abduraxmonov Fazliddin Baxodir o’g’li; Sopoyev Nizom Bozorboy o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Surxondaryo viloyati  Arxeologik turizmning markazlaridan biri hisoblanadi. Ushbu maqola, Surxondaryo viloyatining arxeologik turizm salohiyatinini ochib berish bilan  bir  qatorda  uni  rivojlantirishning  tashkiliy-iqtisodiy  mexanizmlarini  yoritib beradi.