ABU ISO MUHAMMAD AT-TERMIZIY (824-892) - Shermatov Muhammadyusuf G'ulomjon o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Anu Iso Muhammad at-Termiziy hayoti va ijodi, oilasi haqida, yozgan asarlari hamda vafoti haqida