IMOM ISMOIL AL-BUXORIY (810-870) - Shermatov Muhammadyusuf G'ulomjon o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Imom  Ismoil  al-buxoriyning  tavallud  topgan  yillari,  oqigan madrasalari, oilalari, yozgan asarlari va vafoti haqida.