MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING “ILK QADAM” DAVLAT O‘QUV DASTURI ASOSIDA RIVOJLANTIRUVCHI MARKAZLARDA ISHLASHNING O‘ZIGA XOSLIGI - Хaydarova Shaхlo Narzullayevna; Kamiljanova Zuxra Zafarjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotining “Ilk qadam” davlat o‘quv dasturi asosida rivojlantiruvchi markazlarda ishlashning o‘ziga xosligi va bolaning  erkin  faoliyatida  markazlarning  ahamiyati  haqida  ilmiy  mushohada yuritilgan.