MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA IJOBIY EKOLOGIK MUNOSABATLARNI TARBIYALASH - Хaydarova Shaхlo Narzullayevna; Mardonova Mardona Otabekovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ona  tabiatni  asrab-avaylash  va ularda tabiat  va tevarak-atrofga  ehtiyotkorona  munosabat  bo‘lish, g‘amxo‘rlik ko‘rsatish xususida bayon etilgan.