SUN’IY INTELLEKTNING TIBBIYOTDAGI AHAMIYATI - Mamamtqodirov Mahammadali; Ma’murova Rohatoy Ilhomjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu annotatsiyada yoritilgan maqolaning qisqacha mazmuni shundan iboratki, sun’iy intellektning tibbiyotda tutgan o‘rni va ahamiyati. Hozirgi kunda sun’iy intellekt kirib bormagan sohaning o‘zi qolmadi deyarli. Xuddi shunday tibbiyotda  ham  uning  o‘z  o‘rni  bor:  uning  yordami  bilan  ko‘plab  dardlarga  shifo topilib, odamlar salomatligi saqlanib kelmoqda.