MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASI - G.Óskinbaeva; Dáwletbaeva Gúmisay (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalar  psixologiyasini o’rganilganlik  holati  va  ularga  keraklicha  tavsiyalar  borasida  fikr  yuritiladi. Maktabgacha  yoshdagi  bolalar  psixologiyasi  va  ularning  o’rganilganlik  sabablari o’rganilib tahlil qilingan va bartaraf etish yo’llari haqida ma’lumotlar berilgan.