KUZATUV KENGASHI, UNING QO‘MITALARI VA A’ZOLARI FAOLIYATII BAHOLASHGA USLUBIY YONDASHUV. - Murodov Xolmurod Xamzayevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqola  Mustaqil  direktorlarning  korporativ  boshqaruvdagi  ahamiyati, kuzatuv  kengashini  baholash  jarayoni,  kompaniyani  va  uning  boshqaruvini  nazorat qilinishi, axloq kodeksini o‘rnatishi, jarayon va monitoringni nazorat qilishi, tegishli moliyaviy nazorat tizimining mavjudligini ta’minlanishi haqida.