KARLAR MAKTABIDA ESHITUV XONALARI VA VAZIFALARI - Orifova Marhabo Sharof qizi; Xolmurodova Madina Mo'min qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada karlar maktabida eshituv xonalari tashkil etish va  ularning  vazifalari  muhokama  qilinadi.  Eshituv  xonalari  maxsus  taʼlim muassasalarida tinglov qobiliyatini rivojlantirish, nutq apparatini faollashtirish va kar o‘quvchilar uchun pedagogik jarayonni optimallashtirishda muhim ahamiyatga ega. Maqolada  eshituv  xonalarining  texnologik  jihozlanishi,  o‘quvchilar  uchun yaratiladigan muhit va taʼlim jarayonida qo‘llaniladigan uslubiy yondashuvlar haqida batafsil maʼlumot berilgan.