MUSOBAQALARDA SPORTCHILARNI PSIXOLOGIK JIHATDAN TAYYORLASH - RAJABOV XAQNAZAR ANVAR O‘G‘LI; NIYOZQULOV TAVAKKAL HAKIMZODA O‘G‘LI; TOSHPO‘LATOVA SHOIRA MUZAFFAR QIZI; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sportchining musoboqaga psixologik tayyorlash, sportchining  sport  musobaqalarida  yuqori  natijalarga  erishishi  yo’lidagi  psixologik,  ma’naviy,  mafkuraviy,  irodaviy,  jismoniy,  texnik,  taktik  tayyorgarligiga  bo’gliq bo’lgan ma’lumotlar keltirib o’tilgan.