ADOLATGA BAXSHIDA HAYOT MAMLAKAT VOSIQOVANING HAYOTI VA FAOLIYATI - Abdulhoshimov Jasurbek Odil o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  O‘zbekistonning  huquqiy  tizimini rivojlantirishga  katta  hissa  qo‘shgan  Mamlakat  Vosiqovaning  hayoti  va  faoliyati yoritilgan. Uning ilmiy ishlari, davlat boshqaruvidagi faoliyati va adolat tamoyillarini joriy  etishdagi  sa’y-harakatlari  tahlil  qilinadi.  Mamlakat  Vosiqovaning  yoshlarga o‘rnak bo‘luvchi fazilatlari, shuningdek, uning ilm-fan sohasidagi hissasi ham keng yoritiladi.