IQTIDORLI O`QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Mamadaliyeva Yulduz Abdulla qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada  ta`lim jarayonida iqtidorli o`quvchilar bilan ishlash,  ularda intellektual  ijodiy  salohiyatini  rivojlantirish  jarayonining  psixologik  jihatlari to`g`risidagi ma`lumotlar bayon qilingan.