RAHBAR XODIMLARDA STRESSLI KECHINMALARNI KORREKTSIYALASHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI. - Karimova Zebo Qodirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola rahbar xodimlarning stressli tajribalarini tuzatishda qo‘llaniladigan  ijtimoiy-psixologik  mexanizmlarni  o‘rganadi.  Unda  zamonaviy psixologik  nazariyalar,  empirik  tadqiqotlar  va  stressni  kamaytirish  hamda  ish unumdorligini  oshirishga  qaratilgan  aralashuv  strategiyalari  yoritilgan.  Tadqiqotda stressni  boshqarishda  individual,  tashkiliy  va  ijtimoiy  omillarning  o‘zaro  ta’siri ko‘rsatib o‘tilgan.